O rugăciune foarte puternică către Arhanghelul Mihail. Obține ajutorul Cerului pentru a ține departe nenorocirile

Tot mai mulți credincioși doresc să cunoască o rugăciune foarte puternică către Arhanghelul Mihail pentru a se feri de blesteme și deochi. De-a lungul vieții, întâlnești tot felul de oameni: rude, cunoștințe, prieteni și colegi.

Cu toate acestea, nu este posibil să menții relații bune și calde cu toți. Uneori apar certuri, înșelăciuni și trădări. Și uneori cei mai buni prieteni devin dușmani care pot dori diverse nenorociri. Sau chiar mai rău – oamenii recurg la magia neagră și merg la vrăjitoare pentru a pune un blestem.

Pentru a contracara influența malefică, fie că este vorba de o nenorocire mică sau de una semnificativă, este necesar să obținem sprijinul Cerului. Citind rugăciunea Arhanghelului Mihail pentru protecție, puteți alunga ochii răi, răufăcătorii și alte necazuri.

Biserica Ortodoxă recunoaște recitarea lui ca fiind cel mai puternic protector al sufletului și al trupului creștinului. Prin urmare, icoana îngerului reprezentat este considerată cea mai puternică protecție pentru toți credincioșii, iar rugăciunile către imaginea sa vor salva de necaz.

O rugăciune foarte puternică către Arhanghelul Mihail. Cum să te protejezi de necazuri

Aceasta este cea mai puternică rugăciune către Arhanghelul Mihail. Dacă o citești zilnic și corect vei reuși să ții departe de tine toate necazurile și gândurile rele.

„Doamne Dumnezeule cel Mare, Împăratul cel fără de sfârșit, trimite, Doamne Arhanghel Mihail să ajute pe robul tău (numele) să mă ia de la dușmanii mei vizibili și invizibili. Doamne Arhanghel Mihail, revarsă, Doamne Arhanghel Mihail, un mir de har asupra robului tău (numele).

O, Doamne Arhanghel Mihail, distrugător de demoni. Interzice tuturor dușmanilor care luptă împotriva mea. Fă-i ca pe niște oi și zdrobește-i ca praful în fața vântului. O, Doamne marele Mihail Arhanghelul, întâiul prinț cu șase aripi și comandantul forțelor neputincioase, Heruvimi și Serafimi, Doamne, bunul Mihail Arhanghelul. Fii ajutorul meu în toate: în jigniri, în necazuri, în dureri, în suferințe, în pustietăți, pe sloiuri, pe râuri și pe mări, loc de adăpost liniștit.

Cum să închei rugăciunea adresată Puterii Cerești? Cum este înfățișat Arhanghelul?

Izbăvește-mă, Arhanghel Mihail, de toate faptele rele, când mă auzi pe mine, robul tău păcătos (numele), rugându-mă ție și chemând sfântul tău nume, grăbește-te să-mi vii în ajutor și ascultă rugăciunea mea, mare Arhanghel Mihail.

Îndrumă-i pe toți cei care mi se împotrivesc prin puterea cinstitei și de viață făcătoarei Cruci a Domnului, prin rugăciunile Preasfintei Născătoare de Dumnezeu și ale Sfinților Apostoli și ale Sfântului Nicolae Făcătorul de Minuni, ale Sfântului Andrei Nebunul lui Dumnezeu și ale Sfântului Prooroc Ilie, ale Sfinților Mari Martiri Nikita și Eustatie, ale Venerabililor Părinți ai tuturor sfinților și martirilor și ale tuturor sfintelor puteri cerești. Amin.”

Din moment ce cunoști o rugăciune foarte puternică către Arhanghelul Mihail este bine să știi cum este înfățișată puterea cerească. În icoane, Arhanghelul Mihail ține în mâna dreaptă o sabie lungă și ascuțită, o armă care asigură victoria asupra răului, elimină temerile și emoțiile negative ale credinciosului. Arhanghelul protejează o persoană de minciuni, de înșelăciune, de toate lucrurile rele și chiar o protejează de ispite. El este principalul protector pentru cei care susțin și respectă legile lui Dumnezeu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top